Minimog Preloader

Wasbaar vloerkleed

Een wasbaar vloerkleed

Home » Wasbaar vloerkleed

Bij Tapis Petit vind je een mooi en wasbaar vloerkleed voor de kinderkamer van jouw kleintje. Wij begrijpen dat je de kinderkamer mooi wilt inrichten, maar dat dingen nog wel eens vies kunnen worden wanneer je kinderen hebt. Je hoeft je hier geen zorgen om te maken met onze vloerkleden, want de meesten kunnen gewoon in de wasmachine!

tapispetit-icon-fairtrade

Fair trade

tapispetit-icon-handcrafted

Handgemaakt

tapispetit-icon-washable

Wasbare tapijten

tapispetit-icon-qualitative

Hoogwaardige kwaliteit

Bij ons koop je een stijlvol en wasbaar vloerkleed

Ben je op zoek naar een vloerkleed voor jouw kinderkamer maar ben je bang dat deze snel vies zal worden? Met de vloerkleden uit onze collectie hoef je niet te kiezen tussen praktisch en stijlvol! Afhankelijk van het gekozen materiaal van jouw vloerkleed, is jouw kleed gemakkelijk wasbaar in de wasmachine. Kies bijvoorbeeld voor een zacht katoenen vloerkleed en was jouw kleedje volgens de instructies op het etiket. Wil je jouw vloerkleed weer zo zacht mogelijk maken nadat je deze hebt gewassen? Stop hem dan simpelweg in de droger op een koele temperatuur.

Bestel jouw wasbare vloerkleed

Koop een wasbaar vloerkleed uit ons assortiment en laat jouw kindje ongestoord spelen zonder zorgen om vlekken. Onze vloerkleden zijn beschikbaar in verschillende vormen en maten. Kies bijvoorbeeld voor een gezellig rond vloerkleed met diverse kleuren en printjes. Wil je meer weten over de wasvoorschriften van onze vloerkleden? Laat het ons weten in een bericht via ons contactformulier.

Heb je een vraag? Als het antwoord op jouw vraag niet aan bod is gekomen bij de veel gestelde vragen, kun je contact met ons opnemen via onderstaand formulier. Wij zullen jou zo snel mogelijk te woord staan.

Wil jij weten waar je een mooi zacht vloerkleed van Tapis Petit kunt kopen? Kijk dan in onze store locator. Je kunt je eigen postcode invullen en dan zie je meteen waar een winkel in de buurt is.

1
0