Minimog Preloader

Vloerkleed babykamer katoen

Een vloerkleed voor een babykamer van katoen

Home » Vloerkleed babykamer katoen

In het ruime assortiment van Tapis Petit vind je mooie vloerkleden van zacht katoen, perfect voor de de babykamer van jouw kleintje. Onze katoenen vloerkleden zijn niet alleen een mooie toevoeging aan babykamers. Je kan een vloerkleed van katoen uit ons assortiment ook mooi neerleggen in een jongenskamer of meisjeskamer. Onze zachte vloerkleden zijn gemaakt van natuurlijke materialen en ideaal om urenlang op te spelen, liggen en kruipen.

tapispetit-icon-fairtrade

Fair trade

tapispetit-icon-handcrafted

Handgemaakt

tapispetit-icon-washable

Wasbare tapijten

tapispetit-icon-qualitative

Hoogwaardige kwaliteit

Vloerkleed Rainbow

Oorspronkelijke prijs was: € 39,95.Huidige prijs is: € 24,95.

Vloerkleed Semmie dots

Oorspronkelijke prijs was: € 59,95.Huidige prijs is: € 39,95.

Vloerkleed Tim petrol

Oorspronkelijke prijs was: € 69,95.Huidige prijs is: € 39,95.

Vloerkleed Anna ocher

Oorspronkelijke prijs was: € 64,95.Huidige prijs is: € 39,95.

Bij ons vind je het ideale vloerkleed voor jouw babykamer, gemaakt van katoen

In ons assortiment vind je zachte, katoenen vloerkleden in verschillende vormen. Zo kies je bijvoorbeeld voor een groot rechthoekig vloerkleed zodat jouw kleintje genoeg ruimte heeft om te spelen en kruipen. Wat voor stijl je ook op het oog hebt voor jouw kinderkamer, je vindt bij ons een passend vloerkleed van katoen. Ben je op zoek naar een vloerkleed met verschillende leuke kleuren? Kies dan voor een geruit vloerkleed met meerdere vrolijke kleuren. Katoen is bovendien een prettig materiaal wanneer je op zoek bent naar een vloerkleed voor een jongenskamer, want onze vloerkleden kunnen makkelijk in de was. Met onze wasbare vloerkleden hoef je je geen zorgen te maken om ongelukjes en vlekken.

Koop een vloerkleed van katoen voor jouw jongenskamer

Bekijk ons gevarieerde aanbod en bestel een mooi vloerkleed van katoen, voor jouw babykamer of jongenskamer. Het is natuurlijk ook mogelijk om een katoenen vloerkleed voor een meisjeskamer te bestellen. De keuze is aan jou! Bestel jouw stoere vloerkleed en profiteer van gratis verzending in Nederland en België. Heb je vragen over jouw bestelling? Stuur ons gerust een bericht via ons contactformulier.

Heb je een vraag? Als het antwoord op jouw vraag niet aan bod is gekomen bij de veel gestelde vragen, kun je contact met ons opnemen via onderstaand formulier. Wij zullen jou zo snel mogelijk te woord staan.

Wil jij weten waar je een mooi zacht vloerkleed van Tapis Petit kunt kopen? Kijk dan in onze store locator. Je kunt je eigen postcode invullen en dan zie je meteen waar een winkel in de buurt is.