Minimog Preloader
Nieuws

Rond vloerkleed kinderkamer

tapispetit-blog-01

Rond vloerkleed kinderkamer

Een rond vloerkleedje zorgt voor een speels effect waardoor het een perfecte toevoeging is voor de kinderkamer. Daarnaast biedt een vloerkleed ook extra comfort en warmte voor spelende kinderen. En niet te vergeten: een vloerkleed gaat slijtage van de vloer tegen en zorgt voor geluidsdemping, voor de ouders dus ook erg fijn. Bij Tapis Petit vind je een ruim assortiment ronde vloerkleden in verschillende kleuren en patronen. Zo vindt je voor elke kinderkamer een passend vloerkleed.

Hoe kies je een rond kindervloerkleed?

Er is tegenwoordig genoeg keus uit prachtige vloerkleden voor kinderen. Het kan moeilijk worden om er één te kiezen! Wij geven je een aantal tips om in gedachte te houden bij het kiezen van het perfecte kleed:

  • Patroon: Als je kinderkamer al veel kleuren en patronen heeft, kies voor een rustiger design. Ga voor een eenkleurig vloerkleed of een simpel patroontje. Als je kamer juist wel wat extra kleur en dynamiek kan gebruiken, kies voor een unieke print of kleurcombinatie. Bekijk de verschillende kleuren en prints in ons lookbook.
  • Kleur: Koop een vloerkleed in de favoriete kleur van je kind. Wisselt de favoriete kleur van je kind vaak? Ga dan voor een kleed met subtielere kleuren zoals lichtblauw, lichtroze of beige. Een pastelkleurig kleed past zich gemakkelijk aan mocht je de stijl van de kamer een keer volledig willen veranderen.

 

Stijlen van een rond kleed in de kinderkamer

Een rond vloerkleed doorbreekt hoekige ruimtes van je interieur. Leg het ronde kleed in het midden van de kinderkamer om te zorgen voor een ruimtelijk effect. Je kunt het kleed ook deels onder het bed schuiven. Dit zorgt voor een speels en zacht effect in de kamer, ideaal voor kinderkamers! Met een rond kindervloerkleed zorg je voor een wisselend symmetrisch geheel. Uiteraard is een rond vloerkleed ook uiterst geschikt voor in een woonkamer of speelkamer. Kies voor een design dat bij de kamer past en voilà, je hebt een comfortabele speelplek voor de kinderen.

DutchEnglishFrenchGermanSpanish
0
0