Minimog Preloader

Over ons

Over ons

Over Tapis Petit

Tapis Petit is een Nederlands merk voor kinder vloerkleden. Onze vloerkleden zijn speciaal gemaakt voor jouw kleintje. De vloerkleden zijn perfect om op te spelen, te kruipen, te lezen en te knuffelen. Maar natuurlijk mag je het vloerkleed ook in je eigen slaapkamer of koffie hoekje neerleggen.

Tapis Petit staat bekend om het gebruik van natuurlijke materialen, warme kleurcombinaties, mooie design met fijne details en de goede kwaliteit. Duurzaamheid en praktisch gebruik staan daarnaast ook centraal bij het ontwerpen van onze collecties. Alle katoenen vloerkleden zijn voorgewassen waardoor je het vloerkleed thuis in de wasmachine kunt doen. Zo heb je nog langer plezier van het vloerkleed. 

De collecties worden met veel liefde en aandacht in Nederland ontworpen. Het is voor ons een bewuste keuze om de vloerkleden niet in Europa te laten produceren. Vloerkleden die in Europa worden geproduceerd zijn namelijk, over het algemeen, gemaakt van synthetische materialen. Onze vloerkleden komen uit India. Hier zijn ze gespecialiseerd in het maken van vloerkleden op basis van natuurlijke materialen, zoals wol, katoen en jute. We werken met vakmensen die de vloerkleden voor ons met de hand maken. Het zijn betrouwbare partners die ISO gecertificeerd zijn. Dit betekent dat we milieu vriendelijke kleurstoffen gebruiken, gecertificeerd katoen gebruiken en dat er eerlijke lonen betaald worden aan zowel mannen als vrouwen. Wij zijn er van overtuigd dat een transparante en eerlijke samenwerking bijdraagt aan een relatie op de lange termijn. Op deze manier dragen we ons steentje bij aan de ontwikkeling van de lokale bevolking.

Tapis Petit wil jou graag inspireren om een hele fijne, knusse en gezellige plek te creëren voor jou en je kindje. Een veilige plek om hier vandaan de wereld te gaan ontdekken.

Tapis Petit, the world is at your feet.

Hier staan we voor

Als je bewust kiest voor een merk is het fijn om te weten waar het merk voor staat. Dit zijn de redenen waarom wij weer elke dag met veel plezier werken aan Tapis Petit, een merk waar we achter staan.

tapispetit-icon-fairtrade

Fair trade

We zorgen voor de rechten en veiligheid van de mensen die voor ons werken.
tapispetit-icon-oekotexiso

Iso

Wij werken volgens ISO gecertificeerd richtlijnen.
tapispetit-icon-handcrafted

Handcrafted

Alle vloerkleden zijn met de hand vervaardigd.
tapispetit-icon-ecofriendly

Eco-Friendly

Gebruik van natuurlijke en duurzame materialen.
tapispetit-icon-washable

Washable

De meeste vloerkleden zijn wasbaar in de wasmachine.
tapispetit-icon-qualitative

Qualitative

Duurzaam en hoogwaardige kwaliteit van materialen.
tapispetit-icon-socialresponsibility

Social Responsibility

Respect voor de waarden en normen voor onze Indische vakmensen.
tapispetit-icon-simplicity

Simplicity

Oog voor eenvoud en detail.
1
0