Minimog Preloader
Nieuws

Bestel een vloerkleed dat bij jouw stijl past

tapispetit-blog-01

Maak jouw kinderkamer volledig af met een van onze stoere vloerkleden. Of je nu op zoek bent naar een tapijt voor een jongenskamer of voor een meisjeskamer, je vindt het in ons uitgebreide assortiment. Bestel onze vloerkleden gemakkelijk online of bekijk onze vloerkleden in levende lijve in een winkel bij jou in de buurt.

Hoe kies je een kindervloerkleed?

Er is tegenwoordig genoeg keus uit prachtige vloerkleden voor kinderen. Het kan moeilijk worden om er één te kiezen! Wij geven je een aantal tips om in gedachte te houden bij het kiezen van het perfecte kleed:

  • Patroon: Als je kinderkamer al veel kleuren en patronen heeft, kies voor een rustiger design. Ga voor een eenkleurig vloerkleed of een simpel patroontje. Als je kamer juist wel wat extra kleur en dynamiek kan gebruiken, kies voor een unieke print of kleurcombinatie. Bekijk de verschillende kleuren en prints in ons lookbook.
  • Kleur: Koop een vloerkleed in de favoriete kleur van je kind. Wisselt de favoriete kleur van je kind vaak? Ga dan voor een kleed met subtielere kleuren zoals lichtblauw, lichtroze of beige. Een pastelkleurig kleed past zich gemakkelijk aan mocht je de stijl van de kamer een keer volledig willen veranderen.

 

Stijlen van een kleed in de kinderkamer

Een rond vloerkleed doorbreekt hoekige ruimtes van je interieur. Leg het ronde kleed in het midden van de kinderkamer om te zorgen voor een ruimtelijk effect. Je kunt het kleed ook deels onder het bed schuiven. Dit zorgt voor een speels en zacht effect in de kamer, ideaal voor kinderkamers! Met een rond kindervloerkleed zorg je voor een wisselend symmetrisch geheel. Uiteraard is een rond vloerkleed ook uiterst geschikt voor in een woonkamer of speelkamer. Kies voor een design dat bij de kamer past en voilà, je hebt een comfortabele speelplek voor de kinderen.