Minimog Preloader
Nieuws

Babykamer inspiratie 2023

tapispetit-blog-02

Ben jij op zoek naar inspiratie voor een babykamer in 2023? Wij zetten verschillende ideeën voor je op een rijtje. Zo zorg jij dat je een prachtige kamer klaar hebt staan als de kleine geboren wordt. Maak iets speciaals van je babykamer door het toevoegen van een van de vloerkleden van Tapis Petit.

Beestenboel

Een dieren babykamer is erg populair in 2023. Kinderen zijn vaak helemaal weg van wilde dieren zoals tijgers en haaien. Kies daarom voor een behang met tropische planten of verschillende dieren. Met de vloerkleden van Tapis Petit maak je de kamer nog verleidelijker om te spelen. Blijf in het dierthema door te kiezen voor een tijger of haaien vloerkleed. Geen twijfels dat jouw kindje helemaal gek is van de babykamer.

 

Regenbogen, wolkjes en sterren

De grootste babykamer inspiratie dit jaar is by far de lucht en dan vooral: regenbogen, wolkjes en sterren. Printjes van deze elementen vind je terug op beddengoed, klamboes, behang en vloerkleden. Kies voor neutrale en lichte kleuren voor een warme en vrolijke kamer. Om je wat inspiratie te geven voor een vloerkleed in de babykamer, bekijk eens dit regenboog vloerkleed!