Minimog Preloader

Vloerkleed babykamer

Babykamer

Zoek je naar hét perfecte en zachte vloerkleed voor jouw babykamer? Bij Tapis Petit vind je een ruim assortiment kleedjes. Wanneer de kleine geboren wordt, wil je natuurlijk dat babykamer geheel in thema klaarstaat. Voor elk thema vind je verschillende fijne vloerkleden voor in de babykamer. Bij Tapis Petit maak je iets speciaals van de babykamer!

Verschillende vloerkleden in jouw babykamer
Tegenwoordig vinden veel ouders het leuk om de babykamer in een thema te stylen. Bij ons kun je terecht voor kleurrijke dierkleden, waarin jouw dierenthema nog beter naar voren komt. Kies bijvoorbeeld voor een stoer leeuwenkleed bij een junglethema! Daarnaast hebben we fijne vloerkleden voor de babykamer in Scandinavische of Bohemium stijl. Wij hebben voor iedereen een mooi bijpassend vloerkleed voor in de babykamer. Naast de thema’s kun je bij ons ook kiezen tussen ronde of rechthoekige vloerkleden. Zo kun je jouw kleedje afstemmen op de inrichting van jouw babykamer.

Eerlijke vloerkleden
Wij vinden het belangrijk dat er goed gezorgd wordt voor onze planeet en onze mensen. Wij werken samen met transparante en eerlijke partners. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Wij maken onze kleden van de juiste natuurlijke materialen en zorgen daarbij ook voor de beste kwaliteit.

Inspiratie nodig?
Via onze webshop vind je alle soorten vloerkleden, gebaseerd op bijzondere thema’s. Ben je op zoek naar meisjesvloerkleden, jongensvloerkleden of andere vloerkleden voor in de babykamer? Tapis Petit heeft voor elke babykamer een passend vloerkleed.