Minimog Preloader

Vloerkleed met stippen kinderkamer

Een vloerkleed met stippen voor een kinderkamer

Home » Vloerkleed met stippen kinderkamer

Met een vloerkleed met stippen breng je een vrolijke sfeer aan in de kinderkamer van jouw kleintje. De vloerkleden van Tapis Petit geven jouw kleintje een zachte ondergrond om urenlang op te spelen en passen ook nog eens goed bij jouw interieur. Jouw kindje zit vol energie en fantasie en met onze vloerkleden zie je dat ook terug in hun kamer!

tapispetit-icon-fairtrade

Fair trade

tapispetit-icon-handcrafted

Handgemaakt

tapispetit-icon-washable

Wasbare tapijten

tapispetit-icon-qualitative

Hoogwaardige kwaliteit

Vloerkleed Emily dot antracite

Oorspronkelijke prijs was: € 99,95.Huidige prijs is: € 69,95.

Vloerkleed Anna dots cream

Oorspronkelijke prijs was: € 69,95.Huidige prijs is: € 49,95.

Een vloerkleed met stippen zorgt voor een vrolijke kinderkamer

Je zorgt voor een vrolijke en energieke sfeer in de kinderkamer van jouw kleintje met een leuk vloerkleed met stippen. Bij Tapis Petit heb je volop keuze wanneer je een gestipt vloerkleed wilt kopen. Of je nu op zoek bent naar een tapijt voor een jongenskamer met neutrale kleuren, of juist zoekt naar een vloerkleed voor een meisjeskamer; je vindt bij ons altijd een passend vloerkleed. In ons assortiment vind je ook vloerkleden met andere designs, zoals geruite vloerkleden of vloerkleden met leuke bloemen.

Maak jouw kinderkamer compleet met een vrolijk vloerkleed

Bestel een vloerkleed met stippen uit ons brede assortiment en maak de kinderkamer van jouw kleintje helemaal compleet. Om je inspiratie te geven bij het inrichten van jouw kinderkamer, hebben we een mooi lookbook samengesteld! Zo weet je precies hoe je jouw stoere vloerkleed kan stijlen. Heb je vragen over onze producten? Laat het ons weten via ons contactformulier.

Heb je een vraag? Als het antwoord op jouw vraag niet aan bod is gekomen bij de veel gestelde vragen, kun je contact met ons opnemen via onderstaand formulier. Wij zullen jou zo snel mogelijk te woord staan.

Wil jij weten waar je een mooi zacht vloerkleed van Tapis Petit kunt kopen? Kijk dan in onze store locator. Je kunt je eigen postcode invullen en dan zie je meteen waar een winkel in de buurt is.