Minimog Preloader

Roze vloerkleed kinderkamer

Een roze vloerkleed voor een kinderkamer

Home » Roze vloerkleed kinderkamer

Bij Tapis Petit vind je een leuk roze vloerkleed dat bij de stijl van jouw kinderkamer past. Met een roze vloerkleed geef je de meisjeskamer direct warmte en gezelligheid en heeft jouw kindje bovendien een fijne plek om op te spelen. Onze vloerkleden zijn handgemaakt met natuurlijke materialen en kunnen gemakkelijk in de wasmachine gewassen worden. Je vindt in ons assortiment altijd een vloerkleed dat bij de kamer van jouw kindje past.

tapispetit-icon-fairtrade

Fair trade

tapispetit-icon-handcrafted

Handgemaakt

tapispetit-icon-washable

Wasbare tapijten

tapispetit-icon-qualitative

Hoogwaardige kwaliteit

Vloerkleed Rainbow

Oorspronkelijke prijs was: € 39,95.Huidige prijs is: € 24,95.

Vloerkleed Semmie dots

Oorspronkelijke prijs was: € 59,95.Huidige prijs is: € 39,95.

Vloerkleed Tim petrol

Oorspronkelijke prijs was: € 69,95.Huidige prijs is: € 39,95.

Vloerkleed Anna ocher

Oorspronkelijke prijs was: € 64,95.Huidige prijs is: € 39,95.

Een roze vloerkleed is een mooie toevoeging aan jouw kinderkamer

Ben je op zoek naar een lief vloerkleed voor de kamer van jouw kleine meisje? Kies dan voor een roze vloerkleed in jouw kinderkamer. Je hebt bij ons veel keuze wanneer je een roze vloerkleed zoekt. Onze vloerkleden hebben veelal een warme roze kleur zodat je op een subtiele manier kleur toevoegt aan de kamer van jouw kleine meisje. Of je nu op zoek bent naar een effen roze vloerkleed voor jouw meisjeskamer of een roze vloerkleed met gekleurde stippen of een ander mooi design; je hebt bij ons volop keuze! Onze roze vloerkleden zijn bovendien verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, waaronder een prachtig oud roze ovalen vloerkleed.

Bestel een roze vloerkleed voor jouw meisjeskamer

Geef jouw meisje de meisjeskamer van haar dromen en maak haar kinderkamer af met een mooi roze vloerkleed. Past roze niet bij jouw kleine meisje? Bestel dan gemakkelijk een van onze andere stoere vloerkleden en profiteer van gratis verzending in Nederland en België. Neem gerust contact met ons op bij vragen over jou bestelling en stuur ons een bericht via ons contactformulier.

Heb je een vraag? Als het antwoord op jouw vraag niet aan bod is gekomen bij de veel gestelde vragen, kun je contact met ons opnemen via onderstaand formulier. Wij zullen jou zo snel mogelijk te woord staan.

Wil jij weten waar je een mooi zacht vloerkleed van Tapis Petit kunt kopen? Kijk dan in onze store locator. Je kunt je eigen postcode invullen en dan zie je meteen waar een winkel in de buurt is.