Minimog Preloader

Rechthoekig vloerkleed kinderkamer

Een rechthoekig vloerkleed voor een kinderkamer

Home » Rechthoekig vloerkleed kinderkamer

Bij Tapis Petit vind je mooi en stijlvol rechthoekig vloerkleed voor jouw kinderkamer. Jouw kindje kan urenlang fijn spelen op onze zachte vloerkleden. Je hoeft je bovendien geen zorgen te maken om vlekken op jouw nieuwe vloerkleed, want je wast onze hoogwaardige kleden eenvoudig in de wasmachine.

tapispetit-icon-fairtrade

Fair trade

tapispetit-icon-handcrafted

Handgemaakt

tapispetit-icon-washable

Wasbare tapijten

tapispetit-icon-qualitative

Hoogwaardige kwaliteit

Vloerkleed Rainbow

Oorspronkelijke prijs was: € 39,95.Huidige prijs is: € 24,95.

Vloerkleed Semmie dots

Oorspronkelijke prijs was: € 59,95.Huidige prijs is: € 39,95.

Vloerkleed Tim petrol

Oorspronkelijke prijs was: € 69,95.Huidige prijs is: € 39,95.

Met een rechthoekig vloerkleed is jouw kinderkamer compleet

Wil je jouw kindje een plek geven waar ze de hele dag kunnen spelen met hun favoriete speelgoed? Maak hun kinderkamer dan compleet met een mooi rechthoekig vloerkleed. Onze kleden zijn heerlijk zacht en bovendien makkelijk schoon te maken. Ben je op zoek naar een tapijt voor een jongenskamer maar ben je bang voor vlekken? Maak je geen zorgen! Onze stoere vloerkleden kunnen gemakkelijk gewassen worden in de wasmachine. Je vindt bij ons kleedjes met verschillende kleuren en patronen, zoals vloerkleden met ruiten.

Bestel een van onze leuke vloerkleden

Bekijk ons aanbod en maak de kinderkamer van jouw kleine af met een rechthoekig vloerkleed of een ander vloerkleed uit onze collectie. Wil je onze producten in levende lijve bekijken en voelen hoe zacht ze zijn? Vind dan snel een winkel bij jou in de buurt. Voor meer informatie over onze producten stuur je ons een bericht via ons contactformulier.

Heb je een vraag? Als het antwoord op jouw vraag niet aan bod is gekomen bij de veel gestelde vragen, kun je contact met ons opnemen via onderstaand formulier. Wij zullen jou zo snel mogelijk te woord staan.

Wil jij weten waar je een mooi zacht vloerkleed van Tapis Petit kunt kopen? Kijk dan in onze store locator. Je kunt je eigen postcode invullen en dan zie je meteen waar een winkel in de buurt is.