Minimog Preloader

Ovaal vloerkleed kinderkamer

Een ovaal vloerkleed voor een kinderkamer

Home » Ovaal vloerkleed kinderkamer

Met een ovaal vloerkleed maak je jouw kinderkamer of babykamer helemaal af. Jouw kindje kan urenlang spelen op de zachte en stijlvolle vloerkleden van Tapis Petit. Onze vloerkleden zijn handgemaakt van hoogwaardige materialen en volledig wasbaar, zodat jouw kindje naar hartenlust kan spelen. Met een ovaal vloerkleed uit ons assortiment maak je de look van jouw kinderkamer compleet.

tapispetit-icon-fairtrade

Fair trade

tapispetit-icon-handcrafted

Handgemaakt

tapispetit-icon-washable

Wasbare tapijten

tapispetit-icon-qualitative

Hoogwaardige kwaliteit

Vloerkleed Rainbow

Oorspronkelijke prijs was: € 39,95.Huidige prijs is: € 24,95.

Vloerkleed Semmie dots

Oorspronkelijke prijs was: € 59,95.Huidige prijs is: € 39,95.

Vloerkleed Tim petrol

Oorspronkelijke prijs was: € 69,95.Huidige prijs is: € 39,95.

Vloerkleed Anna ocher

Oorspronkelijke prijs was: € 64,95.Huidige prijs is: € 39,95.

Met een ovaal vloerkleed maak je jouw kinderkamer helemaal af

Wil je jouw kindje een fijne plek geven waar ze urenlang kunnen spelen met hun favoriete speelgoed? Met een ovaal vloerkleed uit ons assortiment creëer je gemakkelijk een fijne speelplek in de kinderkamer of babykamer van jouw kindje. Je hoeft je bovendien geen zorgen te maken om vlekken op jouw kleedje met onze wasbare vloerkleden. Onze kleden zijn niet alleen heerlijk om op te spelen, ze zien er ook heel stijlvol uit. Ben je op zoek naar een leuk vloerkleed voor de kamer van jouw zoontje? Bij ons vind je een zacht en stoer vloerkleed. Je kan ook de look van jouw babykamer compleet maken met een ovaal vloerkleed of een leuk roze vloerkleed.

Maak jouw kinderkamer of babykamer compleet met een leuk vloerkleed

Koop een ovaal vloerkleed voor jouw kinderkamer, of maak jouw babykamer af met een rond vloerkleed. Wil je meer inspiratie opdoen voor de inrichting van jouw kinderkamer? Bekijk ons lookbook en ontdek hoe je onze vloerkleden kan stijlen. Wil je meer weten over onze vloerkleden of heb je vragen over jouw bestelling? Laat het ons gerust weten en stuur een bericht via ons contactformulier.

Heb je een vraag? Als het antwoord op jouw vraag niet aan bod is gekomen bij de veel gestelde vragen, kun je contact met ons opnemen via onderstaand formulier. Wij zullen jou zo snel mogelijk te woord staan.

Wil jij weten waar je een mooi zacht vloerkleed van Tapis Petit kunt kopen? Kijk dan in onze store locator. Je kunt je eigen postcode invullen en dan zie je meteen waar een winkel in de buurt is.