Minimog Preloader

Meisjesvloerkleden

Meisjeskamer

Zoek je naar hét perfecte en zachte vloerkleed voor jouw babykamer? Bij Tapis Petit vind je een ruim assortiment kleedjes. Wanneer de kleine geboren wordt, wil je natuurlijk dat babykamer geheel in thema klaarstaat. Voor elk thema vind je verschillende fijne vloerkleden voor in de babykamer. Bij Tapis Petit maak je iets speciaals van de babykamer!

Ruim assortiment
Met onze meisjesvloerkleden creëer je een gezellige hoek in de kinderkamer. Ga voor een kleed met neutrale kleuren om rust uit te stralen. Wil je de kinderkamer ruimtelijker maken? Kies dan een mooie kleur uit het kleurenpallet Onze Scandinavische kleedjes passen goed bij witte muren. Wist je dat je de kamer groter kan laten lijken door een van onze ovale of ronde kleden te kiezen? Wij inspireren je graag met onze meisjesvloerkleden.

Bekijk onze thema’s en kies het perfecte kleedje uit. Heb jij jouw meisjeskamer geheel in dierenthema? Dan zijn onze leeuwenkleden iets voor jou. Of wat denk je van onze prachtige vloerkleed Rainbow? Bij Tapis Petit vind je voor iedere meisjeskamer een bijpassend kleedje.

(H)eerlijke vloerkleden
Onze heerlijke vloerkleden zijn gemaakt van de juiste natuurlijke materialen en wij garanderen de beste kwaliteit. We zetten ons graag in voor mens en milieu en daarom werken wij alleen samen met partners die gecertificeerd zijn.

Bestel een meisjesvloerkleed
Bij ons kun je terecht voor al jouw vloerkleed-inspiratie. Bestel jouw meisjesvloerkleed eenvoudig in onze webshop. In Nederland en België worden de vloerkleden gratis verzonden!
1
0