Minimog Preloader

Kindervloerkleden

Kinderkamer

Kindervloerkleden geven direct een fijne sfeer aan jouw kinderkamer. Maak de fantasie van jouw kleine werkelijkheid door een thema te geven aan jouw kinderkamer. Een kindervloerkleed kan hier zeker aan bijdragen. Kies een van onze vloerkleden uit ons ruime assortiment. Maak iets speciaals van jouw kinderkamer.

Ruim assortiment aan kindervloerkleden
Wij hebben een ruim aanbod aan fijne en zachte kindervloerkleden voor de kleintjes. Bij ons kun je uit verschillende vormen kiezen. Ga voor onze ronde of rechthoekige vloerkleden en kies het kleed dat perfect past bij de indeling van jouw kinderkamer. Stem de afmetingen van het kleed af op basis van de grootte van de kinderkamer en ga voor het beste materiaal.

Vloerkleed-ideeën
Bij Tapis Petit kun je terecht ter inspiratie van jouw kindervloerkleden. Ga voor één van onze schattige kinderthema’s zoals een jungle thema met leeuwen, een Scandinavische thema met sfeervolle vormen of een wat stoerder thema met een haai. Doe inspiratie op onze Instagram en Pinterest. Zoek je specifiek naar een meisjesvloerkleed of jongensvloerkleed? Bij ons vind je het allemaal.

Eerlijke partners
Wij staan voor sociale gelijkheid, veilige werkomstandigheden en de bescherming van het milieu. Dit is de reden dat wij alleen kiezen voor partners die gecertificeerd zijn en hun steentje willen bijdragen aan mens en milieu. Onze kleden zijn daarom gemaakt van mooie natuurlijke materialen met de beste kwaliteit.

Bestel een kindervloerkleed
Bekijk de complete collectie en bestel jouw vloerkleed voor in de kinderkamer via onze webshop. Wij leveren onze vloerkleden gratis in Nederland en België.