Minimog Preloader

Jongensvloerkleden

Jongenskamer

Bij Tapis Petit kun je terecht voor alle soorten jongensvloerkleden. Wij inspireren je graag over al onze fijne vloerkleden. Samen met de rijke fantasie van jouw kleintje kies je het jongensvloerkleed dat het best bij jullie past. Voeg een kleedje van Tapis Petit toe aan de kinderkamer en maak er iets speciaals van!

Uitgebreid assortiment
In ons assortiment vind je heerlijk zachte jongensvloerkleden. Ben je op zoek naar een ovaal, rond of rechthoekig kleedje met een stoer thema? Geen probleem! Wij hebben genoeg keuze voor een bijpassend en sfeervol vloerkleed in jouw jongenskamer. Door de uitgebreide kleurtonen en diverse patronen is er voor ieder kleintje wat wils.

Onze themakleden Vind je het leuk om een thema toe te voegen in jouw jongenskamer? Kies uit één van onze stoere jongensvloerkleden in de vorm van een leeuw of haai. Maak jouw dierenthema pas echt compleet met de luipaard print. Ook voor andere thema’s kun je bij ons terecht. We hebben Scandinavische vloerkleden in alle kleurtonen en patronen.

Natuurlijke materialen
Wij zorgen dat onze zachte kleedjes van goede kwaliteit zijn. Wij vinden het gebruik van natuurlijke materialen belangrijk en zorgen goed voor onze mensen. Een eerlijke samenwerking met onze partners staat hoog op ons lijstje! We werken alleen samen met partners die gecertificeerd zijn en zich inzetten voor mens en milieu.

Jongensvloerkleed bestellen?
Wij zijn gespecialiseerd in fijne vloerkleden met een inspirerend thema. Wil je een van onze zachte vloerkleden bestellen? Bestel deze kleden dan gemakkelijk via de webshop. De verzending van de vloerkleden naar Nederland en België zijn gratis.
0
0