Minimog Preloader

Dierenvloerkleed kinderkamer

Een dierenvloerkleed voor de kinderkamer

Home » Dierenvloerkleed kinderkamer

Bij Tapis Petit vind je een leuk dierenvloerkleed waarmee je de kinderkamer van jouw kleine dierenliefhebber sfeervol kunt aankleden. Je vindt bij ons vrolijke kleden in de vorm van de favoriete dieren van je kinderen, zoals een leeuw of een haai. Op deze vrolijke vloerkleden kunnen ze hun fantasie de vrije loop laten en urenlang heerlijk spelen.

tapispetit-icon-fairtrade

Fair trade

tapispetit-icon-handcrafted

Handgemaakt

tapispetit-icon-washable

Wasbare tapijten

tapispetit-icon-qualitative

Hoogwaardige kwaliteit

Met een leuk dierenvloerkleed maak je de kinderkamer compleet

Ben je op zoek naar een stoer vloerkleed met een dierenprint? Je zorgt ervoor dat jouw kindje in de kinderkamer omringd wordt door zijn of haar favoriete dieren met een dierenvloerkleed uit ons assortiment. Is het hun droom om de jungle te ontdekken en de tofste dieren te zien? Je stimuleert hun fantasie en laat ze heerlijk spelen op een leuk junglevloerkleed. Om op een subtiele manier een natuurlijke sfeer te creëren in jouw kinderkamer, kan je ook kiezen voor een stijlvol jute vloerkleed. Welk vloerkleed je ook kiest, onze producten zijn altijd met de hand gemaakt van hoogwaardige en natuurlijke materialen.

Bestel jouw vloerkleed en profiteer van gratis verzending

Ben je op zoek naar een leuk tapijt voor een jongenskamer? Of wil je een vloerkleed kopen voor een meisjeskamer? Een vrolijk dierenvloerkleed staat leuk in iedere kinderkamer! Plaats jouw bestelling en profiteer van gratis verzending in Nederland en België. Heb je vragen over jouw bestelling? Stuur ons een bericht via ons contactformulier. We helpen je graag verder.

Heb je een vraag? Als het antwoord op jouw vraag niet aan bod is gekomen bij de veel gestelde vragen, kun je contact met ons opnemen via onderstaand formulier. Wij zullen jou zo snel mogelijk te woord staan.

Wil jij weten waar je een mooi zacht vloerkleed van Tapis Petit kunt kopen? Kijk dan in onze store locator. Je kunt je eigen postcode invullen en dan zie je meteen waar een winkel in de buurt is.